Bij acute pijnklachten adviseren we je om zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 040 212 50 80. Voor spoedgevallen maken wij dezelfde (werk)dag tijd vrij, zodat pijnklachten zo snel mogelijk zijn verholpen.

In het weekend en tijdens vakantie hanteren wij met samenwerkende orthodontiepraktijken in de regio, een weekend- en vakantiedienstregeling.

Wat kun je doen waneer een onderdeel van de beugel los of kapot is?
Wanneer je voelt dat er iets in jouw wang/mond prikt, dan kun je het uitstekende deel van de beugel bedekken met een bolletje van de was die je hebt meegekregen. Maak vervolgens zo spoedig mogelijk met ons een afspraak, om het uitstekende deel van de beugel te laten verwijderen. Als het weekend of vakantie is, dan kan de dienstdoende orthodontist je helpen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om direct een afspraak te maken, bijvoorbeeld vanwege vakantie in het buitenland, dan kun je dit uitstekende deel af (laten) knippen met een (nagel-)schaartje. Neem daarna natuurlijk wel direct contact met ons op.